make up Emilie Tømmerberg

Hei, jeg heter Emilie og jeg driver skjønnhetsbloggen emilietommerberg.com. Jeg startet veldig forsiktig ved siden av informatikkstudiene mine, og nå er jeg stolt av å kunne kalle det jobben min. Jeg har alltid hatt en enorm begeistring for skjønnhetsprodukter, og det er fantastisk å ha en plattform hvor jeg kan dele interessen min med andre. Jeg skriver om det som interesserer meg for øyeblikket, men jeg prøver samtidig å holde det aktuelt. Jeg har innlegg hvor jeg tipser om produkter, deler erfaringer rundt hudpleie, viser steg for steg til sminkelooks og hårfrisyrer. Jeg vil at bloggen skal inspirere men samtidig tilnærmelig for folk flest.

Selv om mitt hovedfokus er skjønnhet så er det er viktig for meg at bloggen min har et personlig preg og jeg deler litt av alle mine interesser. Jeg har blant annet innlegg som er moterelaterte, jeg deler bilder fra reiser, gode matopplevelser og snart blir det mer innenfor trening.  

Med Bonnier i ryggen så har vi fått til noen fantastiske samarbeid som gjør at jeg kan leve av bloggen min. Jeg er stolt av å være ambassadør for L’Oréal Paris Norge, skjønnhetsspaltist for MinMote og skjønnhetsblogger for Norges beste motemagasin Costume.

Hvis du ønsker å samarbeide med emilietommerberg.com eller få en oppdatert portefølje så kan du trykke her fylle ut kontaktskjema.

english2

 

Hi, my name is Emilie and I am running my personal beauty blog emilietommerberg.com. I started blogging while I was studying Informatics at the University of Oslo, and now I am proud to call it my full time job. I have always been a make-up junkie and it is amazing to be able to share my interest with others. I try to keep my content spontanous but at the same time relevant. I write about products, both news and favourites, personal skincare and beauty tutorials. I want to inspire my readers but at the same time keep it approachable.

Although my mainfocus is beauty I want my blog to have a personal touch and you can find posts about my personal style, travels, food and fitness.

Together with Bonnier I have worked with some amazing brands the last year. I am a proud ambassador for L’Oréal Paris Norway, beauty columnist for MinMote and blogging for Norways leading fashion magazine Costume.

If you wish to work with me or request my latest media pack please click here to fill out the contact form.