EMILIE X ELLOS

annonse

Jeg har laget en kolleksjon sammen med Ellos! Jeg har fått vært med å designe en festkolleksjon bestående av tre kjoler, én bluse og et skjørt med deres undermerke som heter Joelle. Jeg er så glad for muligheten og er stolt over resultatet. Jeg håper dere vil like kolleksjonen også! Se den her.

PS. Plaggene går fra størrelse 34 til 48 <3

Prosessen

Jeg har jobbet med Ellos siden november i fjor. Det startet med moodboards og inspirasjon fra mitt eget klesskap, men jeg visste raskt at jeg ville lage noe med draperinger. Idémyldringen og de første prototypene ble utarbeidet over teams fra desember til februar, og så fikk jeg endelig reise til Borås for første gang i mars. Etter det var det flere runder med justering av plaggene. Da fikk vi samples fra fabrikkene, jeg fikk prøve de på og komme med forslag til endringer. Det var noen drømmer som ikke kunne realiseres, det har rett og slett vært en utrolig spennende og lærerik prosess. Jeg har lært masse av Ellos og viktige ting som man må ta hensyn til når det kommer til klær. Det ga absolutt mersmak.

Kolleksjonen

Kate paljettkjole

Vi ville lage en paljettkjole som er flatterende og komfortabel. Jeg føles ofte at paljettkjoler kan stikke og gi unødvendig volum. Valget gikk derfor på flate paljetter som ikke henger seg opp i andre tekstiler og som ikke stikker. Draperingen går fra skulderen og over i midjen, den blir superfin på! Det var viktig for meg at draperingen går rundt i ryggen også, så kjolen sitter fint hele veien rundt. Den har litt stretch i stoffet og glidelås i siden. Jeg har den på i 36 men 38 gir også litt mer draperinger. Jeg vil si den er normal i størrelsen.

Kate paljettkjole kommer i sølv og svart, og du finner den her.


Delphine maxikjole

Delphine er en lang, klassisk kjole med drapering i midjen. Jeg ville ha noe som var elegant og behagelig for festsesongen. Den har et belte som kan strammes etter eget ønske, og kan knytes foran eller bak. Så det er enkelt å style den på flere måter! Jeg har kjolen i størrelse 38.

Kjøp Delphine her.


Suki bluse

Jeg ville ha en bluse med draperinger som kan brukes til hverdag og fest! Jeg er så fornøyd med hvordan denne ble. Den er superfin til jeans, dressbukser eller skjørt. Den i en delikat kremhvit farge og klassiske sort. Jeg har blusen i 38/40, og jeg bruker vanligvis S eller M i bluser. Det er ingen stretch og hvis du har litt bryst anbefaler jeg å gå litt opp. Da får du frem draperingen litt mer også!

Kjøp Suki bluse i svart og krem her.


Giselle miniskjørt

Det ultimate festskjørtet! Med en flatterende drapering og splitt så er dette drømmeskjørtet mitt. Her har vi også brukt flate paljetter, som er så behagelig og praktisk å ha på seg. Dette skjørtet pynter opp en enkel skjorte, bluse eller topp, og jeg kommer til å bruke det om sommeren også til en enkel t-skjorte. Jeg har det på meg i størrelse 38.

Giselle kommer i svart og sølv.


Emily maxikjole

En av mine store favoritter fra kolleksjonen. Det er en fotsid paljettkjole med en blanding av hvite og sølvfargede paljetter. Den har en liten drapering over brystet som gjør at kjolen har et nydelig fall. Dette er den ultimate nyttårskjolen spør du meg! Og som en følger påpekte så er den perfekt hvis man er gravid. Jeg har passet på at kjolen er høy nok under armhulene og på ryggen så den dekker en stroppeløs bh. Jeg passer i både 36 og 38, men jeg føler at 38 gir et finest fall på kjolen.

Kjøp Emily her.

Det er bare å fyre løs hvis dere har noen spørsmål! Jeg har laget en highlight på instagram hvor dere kan se en haul av alle plaggene. Da får dere sett de i bevegelse også.

Se hele kolleksjonen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *