HEI, HEI

Annonselenke

Nå var det lenge siden jeg har vært her inne! Med alle endringer som skjer på Instagram om dagen kjenner jeg at det ikke er så dumt å børste litt støv av bloggen igjen.

Det er fortsatt travelt med å skape innhold på instagram om dagen og all jobben rundt det. Jeg jobber også med to veldig spennende prosjekter på siden som jeg snart kan avsløre, og det gleder jeg meg så mye til!

Men det jeg lurer på er hva dere foretrekker av oppdateringer her? For jeg står mellom to valg; korte men hyppigere poster rundt 5 ganger i uken eller ett lengre blogginnlegg som et slags leserbrev/oppsummering 1 gang i uken. Jeg vil ikke love for mye men jeg vil gjerne teste ut å være litt aktiv igjen på blogg men samtidig beholde Instagram som den mest aktive plattformen.

Jeg ser det er noen av de svenske influenserene som oppdaterer bare med antrekksbilder og lenker til plaggene. Kanskje det kunne vært noe? Blir veldig glad for litt input her <3

Antrekk
Genser fra Arket

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *