LEPPEFAVORITT

Innlegget inneholder annonselenker

Når jeg får spørsmål om hva jeg har på leppene er det som regel storfavoritten Lip Cheat i Iconic Nude fra Charlotte Tilbury. Jeg bruker den for å definere leppene mine og tegne de bittelitt større. Jeg duser den ut og bruker den veldig ofte alene eller sammen med en nude leppestift eller gloss. Jeg synes den har en perfekt kombinasjon av brun og rosatoner, og den er passe mørk.

Det som er litt dumt er Charlotte Tilbury ikke selges i Norge, og jeg har enda ikke funnet en lip liner som er akkurat den fargen fra et annet merke.

Jeg pleier å handle Charlotte Tilbury fra Net a Porter. Der er prisen i nettbutikken inkludert toll og moms, så det er ingen ubehagelige overraskelser i posten etter du har fått produktene.
Du finner den Charlotte Tilbury Lip Cheat her.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *