DESEMBER

Endelig var det desember! Det er en stor klisje men herlighet så fort tiden går. Høsten starter alltid med et brak og så når det toppen i november. Det har vært så travelt de siste månedene men nå begynner det endelig å roe seg. Jeg skulle egentlig på jentetur til Paris forrige måned men kjente at kroppen sa stopp. Paris forsvinner heldigvis ikke med det første.

Mitt forsøk på å gjenopplive bloggen i oktober gikk ikke så bra. Jeg vet det er mange som har lagt ned bloggen sin og fokuserer heller på instagram og youtube. Jeg synes det er litt vanskelig å skulle legge den ned, man har en litt annen frihet her inne enn gjennom en app eller tredjepart. Kanskje jeg må forsøke å forenkle det enda mer så kan jeg heller komme med korte oppdateringer 3-4 ganger i uken?


Etter en liten spørrerunde på IG var det klart at veldig mange ikke leser blogg lenger. Jeg konkluderte derfor med å bevege meg litt mer inn på Youtube. Jeg har sporadisk lagt ut noen videoer der og jeg synes det er veldig gøy med videoinnhold selv. Jeg har filmet en Vlog og Q&A det gjenstår bare å få redigert de. Det tar dessverre litt tid det også.

Så med fare for å være for optimistisk håper jeg å få til Youtube én gang i uken, blogg 3-4 ganger i uken og daglig Instagram.

Håper vi sees litt oftere her inne! God desember <3

Kjole fra Self Portrait
Blazer fra Sandro

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *