ER K18 VERDENS BESTE HÅRKUR?


Jeg er alltid litt skeptisk til produkter som blir veldig hypet opp, men da to venninner insisterte på at K18 var noe av det beste de hadde prøvd måtte jeg teste den ut. Den er ganske dyr, litt over 800 kr for 50 ml, og den finnes kun i frisørsalonger. Jeg har brukt hårkurer ved hver hårvask nå siden forrige lørdag og jeg må bare si at elsker den.

Fremgangsmåte
Det er en litt spesiell hårkur. Man skal vaske håret som normalt med sjampo men droppe balsam og hårkur i dusjen. Når man kommer ut av dusjen skal man vente til håret er håndkletørt før man fordeler 1-2 pumper med K18. Dette skal virke i 4 minutter før man gjør noe annet med håret. Så denne hårkurer skal IKKE skylles ut. Etter de 4 minuttene kan man påføre en leave-in balsam dersom man ønsker det eller style det som normalt, med eller uten produkter. Man skal ikke kunne kjenne på håret at man har K18 i det, det føles hverken tungt eller fett.

Jeg synes det var litt skummelt å droppe balsam da mitt hår trenger mye fukt og floker seg fort. Jeg har veldig langt hår som har blitt farget mye, og jeg styler det ofte med varme. Jeg synes 1-2 pumper med K18 var alt for lite og jeg endte vel om med 4-6 pumper, det kan være det er for mye men jeg har veldig mye hår. Jeg delte håret mitt inn i fire deler og startet med de to delene i front, der håret mitt er mest skadet, startet nederst og jobbet meg opp i lengdene. Etter jeg hadde fordelt produktet børstet jeg litt forsiktig igjennom for å fordele det skikkelig, håret mitt var fortsatt veldig flokete på dette tidspunktet og føltes stritt. Jeg lot det lufttørke og til min store overraskelse ble håret mitt silkemykt etter første bruk.

Resultat
Nå har jeg brukt K18 etter hver hårvask, så det er ca 3-4 ganger, og jeg skikkelig imponert. Håret mitt føles mykere, faller tyngre, glattere og sunnere. Det står på K18 sin nettside at “K18… er det første merket som er klinisk bevist å reparere skadet hår permanent, forårsaket av kjemiske behandlinger og varmeverktøy.”

De første 3-5 hårvaskene skal man bruke K18 hver gang og deretter trapper man ned til hver tredje til fjerde vask. Jeg er solgt og kommer til å anbefale K18 til alle som har farget eller varmebehandlet hår.

Har du testet ut K18 og hvis du har, hva synes du?

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *