SOMMERBLOGG

Kjære blogglesere<3 Det har vært en liten pause igjen og jeg har savnet bloggen! Siden det er sommer vil jeg ikke love for mye men jeg vil starte med å oppdatere litt smått igjen. Til høsten vil jeg komme tilbake med 4 innlegg i uken, mandag til torsdag.


Livet går stødig her på Askøy og jeg er takknemlig for den fine hverdagen. Det har ikke skjedd så mye siden sist, jeg nyter starten på sommeren, Katya har blitt større og muligens enda søtere. Jeg savner sårt å reise men det blir nok en ny Norgesferie år. Forhåpentligvis blir det en utenlandstur på senhøsten. Hvis dere skal til Bergen i sommer så kan dere sjekke uten mine tips til spisesteder her.

Jeg har veldig lyst til å lage noen Foundation Files de neste ukene og da vil jeg høre om dere har noen ønsker?

Jeg håper dere har det fint og nyter sommeren så langt <3
Klem

6 comments

 • Jeg er sykt spent på hva du syns om Westman Atelier? Og Sisley sin concealer som jeg så du hadde kjøpt på IG stories! ☺️🥰

 • Vil gjerne høre om du har prøvd Dr. Schrammek sin Blemish Balm. Det er vel i utganspunktet en behandlende krem med farge i. Skal gi en fin glød til huden, og god dekk. Takk for at du deler og inspirerer <3

 • Så fine bilder, nydelig kjole til deg!!

  Har hørt mykje bra om Westman Atelier sin foundation, sitter i nettbutikken til Koch parfymeri no og vurderer å kjøpe en,
  mange farger, så litt vanskelig å vite kva eg skal gå for. Eg har contour stick fra samme merke, og den er kjempebra.

  Ellers lurer eg på om du har testa litt av B. Sturm sine produkt? fks. glow drops? 🙂

 • ønsker at du tester litt drugstore-foundations! Loreal true match, maybelline fit me, og loreal infallible foundation 🙂
  Ellers er jeg nysgjerrig på hva du synes om lancome teint miracle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *