GOD MANDAG


Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Det ble en pause fra bloggen igjennom hele april men nå er jeg tilbake! Det ble travelt med jobb og dagene strakk ikke helt til. Selv om det ikke behøver å ta så mye tid så ble det noe jeg dyttet lengst ned på to do listen. Når det allerede hadde gått mange dager ble det på en måte vanskeligere å komme tilbake. Men nå er det en ny måned og det føles som en frisk start.

Det var utrolig hyggelig å lese at dere savnet bloggen og hva dere ønsket å se mer av. Noe av det som gikk igjen var klær, sminke, favorittprodukter, hår, hudpleie, hverdag, interiør og oppskrifter. Jeg skal prøve å lage litt mer variert innhold basert på flere av kategoriene dere nevnte. Som jeg har nevnt tidligere så vil det meste av innholdet her være litt mer lavterskel, men det virker som dere kanskje foretrekker det.

I dag har jeg vært på Hydrafacial og LPG på Haukeland Medispa. Jeg vil skrive et eget blogginnlegg om hver av behandlingene. Jeg fikk inn mange spørsmål om LPG på instagram så jeg tenkte å lage en Q&A basert på det.

<3

ANTREKK
Blazer: Camilla Pihl
Topp: Lindex
Genser: Massimo Dutti
Jeans: Won Hundred
Boots: Zara
Veske: Sandro

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *