UKEN I BILDER

Jeg fikk noen nydelige blomster på døren av Skincity. Det var så utrolig hyggelig og ikke minst en nydelig start på uken! Jeg setter så stor pris på samarbeidet med de.

Det er så koselig med pus <3 Hun er så nysgjerrig på alt og vil veldig gjerne ut. Katter har ikke utviklet orienteringen sin 100% før de er 1 år og jeg vil derfor ikke la henne gå alene ute før det. Min drøm er at hun kan bli en terrassekatt i sommer. Men det er spørs hvor hvordan det vil gå. Nå øver vi litt med kattesele på fine dager.

Konturering og fregner med selvbruning ble så fint! Jeg gleder meg til våren er i gang for fullt og fregnene mine titter frem.

Jeg prøver å lage meg en digg salat til lunsj, det er jo så enkelt, godt og sunt! Jeg blir heller ikke så trøtt av det som jeg kan bli med en tyngre lunsj. Akkurat nå er jeg hektet på Falafel fra Grønne Folk, varmer de 5 min i ovn men de er også sykt gode kalde. Så har jeg det sammen med spinat og annet grønt sammen med en digg avokadodressing.

Jeg bor i joggeklær om dagen, som sikkert mange andre gjør. Jeg vet ikke om jeg har får brakkesyken men denne fargekombinasjonen var egentlig litt fin? Elsker forresten joggesettene fra Holzweiler. Så gode og kvaliteten er virkelig god.

Katya vokser og vokser. Hun er den morsomste og søteste pusen. Det er så mye glede med henne i hverdagen, mye mer enn jeg kunne forestille meg. Kamerarullen er full av denne fluffy skapningen.

Jeg har fått nytt og fresh treningstøy fra Aim’n. Det gjør virkelig noe med motivasjonen. Jeg har ikke rukket å trene i dag men kjenner jeg er klar for en god start i morgen!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *