GI MEG VÅR


Jeg er så klar for vår nå, påsken kan rett og slett ikke komme fort nok. Antrekket er fra NA-KD (samarbeid på IG) og jeg elsker skjortekjolene fra Angelica Blick sin kolleksjon. De kan snurpes opp så man skaper draperinger. Så fine. Du finner den hvite skjortenkjolen her og den blå her.

Det er litt travle dager hvor jeg skal lage en del innhold for kunder, og det tar alltid litt lengre tid enn jeg planlegger. Jeg er uansett så glad for å kunne ha det travelt om dagen, det er ikke noe jeg tar for gitt. Vi er litt stengt ned her på Askøy på grunn av stor smittespredning så det er jo kjedelig. Jeg testet meg på mandag for å være på den sikre siden og den var heldigvis negativ.

I dag startet jeg spontant en vlog og jeg skal se om jeg kan filme litt de neste dagene. Jeg blir fort distrahert hvis jeg har mye å gjøre men jeg skal forsøke å huske å filme litt underveis. Det blir ikke så veldig mye spennende men kanskje et lite innblikk i min hverdag hjemme <3

Ha en fin kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.