7 SMINKETRIKS SOM GIR STØRRE ØYNE

Det som er så gøy med sminke er at man kan fremheve trekk og skape utrykk i ansiktet. Du kan bruke sminke til blant annet å få øynene til å virke større. Her er mine triks:

  1. Påfør concealer i ytre og indre del av øynene, det vil åpne blikket. Unngå å legge concealer for tett på vippekanten, spesielt den nedre. De naturlige skyggene vi har vil bidra til en illusjon av større øyne.
  2. Påfør et lett og naturlig lag med bronzer eller en øyenskygge i en nøytral bruntone på øyelokket. Fokuser på globallinjen for å skape dimensjon til øynene.
  3. Bruk en mindre kost og legg den samme bronzeren/øyenskyggen langs den nedre vippekanten. Det skal se veldig naturlig ut så her gjelder det å duse godt ut. Se litt hvor din naturlige konturer går ved å se ned i et speil når du påfører produktet.
  4. Påfør en eyeliner i den ytre delen av øyelokket, tett på vippekanten. Dus denne godt ut.
  5. Legg en nude eyeliner på våtkanten for å åpne blikket. Dette vil se mye mer naturlig ut enn den harde, hvite eyelineren som var populær for noen år siden.
  6. Påfør highlighter i den indre delen av øyet. Dette vil åpne blikket.
  7. Bøy vippene med en vippetang, eller ta vippeløft som meg, og påfør maskara på de øvre og nedre vippene.

Dette er elementære triks som du sikkert har hørt mange ganger før, men de virker! Jeg laget en reel på IG så du kan se triksene der.

Ha en nydelig helg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *