BLÅ HIMMEL, BLÅ JEANSFor en deilig start på uken det var i dag! Det gjør noe med humøret når man våkner til sol og blå himmel. Jeg elsker at vi går mot lysere tider.

Jeg har alltid synes at Totême har hatt så fine jeans men har tenkt at de ikke til å passe min kropp. Da jeg endelig prøvde på et par så ble jeg så positivt overrasket. De er jo så fine! De koster litt mer enn et par vanlige jeans men de oser kvalitet og er flatterende på. Jeg har på meg modellen Twisted Seam.

Genser fra H&M, jeans fra Totême, sko fra Arket, solbriller fra Ray Ban og veske fra Chloe.

3 comments

  • Fine bilder! Lurer på om du gjør noe med øyevippene dine, tenker i forhold til serum, vippebøy eller farging? De er så fine 🙂

    Klem

    • Tusen takk <3 Ja, jeg bruker Xlash vippeserum et par ganger i uken og så tar jeg vippeløft med farging ca hver 5-6 uke. Når jeg tar vippeløft så trenger også selve vippehårene mer fukt og her bruker jeg Lash Conditioner fra merket som har vippeløft-behandlingen. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *