FAVORITTPRODUKT TIL ØYENBRYN

Annonse | Inneholder produkter fra et pågående samarbeid med Estée Lauder

Jeg har fått et nytt favorittprodukt til øyenbrynene. Jeg har alltid synes at fyldige, naturlige bryn er så fint men har aldri fått det helt til selv. Nå, etter at jeg har jobbet flittig med øyebrynsserum og latt brynene vokse ut, føler jeg at jeg er på vei til noe. Det har også ført til at jeg har ønsket et produkt som fremhever brynene uten at de ser for sminket ut.

Jeg kom over Estée Lauder sin brynspen Featherlight Brow Enhancer og den er helt perfekt. Den gir mer farge til brynene og det kan gjøres veldig naturlig. Tuppen er som en våt eyeliner og jeg påfører den som om jeg tegner på ekstra hårstrå. Jeg starter først der det er litt sparsomt med hår og så fyller jeg i andre steder for å gi litt mer farge til resten av brynet. Jeg jobber fortsatt litt med teknikken, men målet er å få det til å se ut som fyldige bryn uten et snev av sminke.

Jeg er så stolt av å være en Estée Lauder partner de neste månedene og jeg har en rabattkode som dere kan bruke under samarbeidet. EMILIE20 gir 20% på alt hos esteelauder.no/dk/se. Du finner Estée Lauder Featherlight Brow Enhancer her og jeg har den i fargen Dark Brunette.

My new favourite brow product is the Estée Lauder Featherlight Brow Enhancer. I love that you can make hairlike strokes and enhance your brows in a natural way. I’m far from an expert but I will keep on practicing. The product is amazing and I highly recommend it if you are looking for a new brow product.

I am so proud to be an Estée Lauder Partner for the next months, I think their products are so good! I have a discount code that you can use on the Norwegian, Danish and Swedish site. EMILIE20 will give you 20% off everything.

You can find the Estée Lauder Featherlight Brow Enhancer here, and I have it in Dark Brunette.

5 comments

  • Du bør prøve Brow Now fra Estee Lauder også, den er en stoooor favoritt hos meg. PS: Elsker at du fortsatt oppdaterer bloggen innimellom <3

    • Åååh? Da må jeg teste den! 🙂 Tusen takk for tips! Det er SÅ hyggelig at du titter innom. Skal prøve å få oppdatert den fast søndag-torsdag <3 Klem

  • Hi Emilie,

    full av vakker sminke 😍
    Kan du ogsa lage vidio om der?
    Eller oppsummere hvilke produkter du har brukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *