KATYA


På fredag hentet jeg kattungen vår, Katya <3 Hun er fantastisk søt, leken og kosete. Det har vært noen utrolig fine men også travle dager med pus i hus. Jeg hadde planlagt å ha en til to netter på sofaen med henne, men nå blir det nok en fjerde i natt. Vi vil helst unngå at hun sover med oss på soverommet så da velger jeg å sove med henne på stuen til hun er trygg i sitt nye hjem. Det er litt dårlig søvn da hun vekker meg hver 3 time, så jeg kjenner at jeg går litt på sparemodus om dagen.

Jeg fikk en fin melding av en følger som sa at noe av det beste med pus er at man blir tvunget til å slappe av, og det er så sant! Akkurat nå er Katya sine behov og trygghet førsteprioritet. Og da blir dagene litt treige. Det kan høres litt overdrevent ut men jeg vil at hun skal vokse til å bli en trygg og kosete katt med et godt lynne.

Rasen heter Neva Masquerade og vi valgte den da den er allergivennlig for enkelte allergikere <3

4 comments

 • aww, bare så skjønn!!

  ja, det er travelt med “baby” i hus,
  håper du får litt meir søvn etter kvert 🙂

  katten min har et eget rom, haha, gjesterommet vegg i vegg med mitt rom,
  tok litt tid før han var trygg, men han roa seg meir når han var i et rom med lukka dør,
  om han fikk være i stue/kjøkken og gå rundt, så gjekk han bare rundt og mjaua og mjaua og fant aldri roen.
  bare et tips om ho ikkje finner roen der 🙂 han elsker rommet sitt, klatrestativ ved vinduet, og sitter og ser på fugler og holder “vakt”, hehe..

 • Hei Emilie <3 Jeg lurer på om du vurderer å ha en housetour snart? Ser så mye fint interiør i bakgrunnen på mange av bildene dine, og er sikker på at du har fantastisk smak på den fronten i likhet med klær og sminke!

  Kos dere med kattunge i hus, de vokser så alt for fort <3 Min ragdoll på fire insisterer på å få sove sammen med oss hver natt, så håper treningen deres gir resultater! klem

  • Hei <3 Åh så hyggelig å høre, tusen takk! Jeg kommer nok ikke til å ha en house tour, men vil kanskje vise litt mer av interiør etter hvert <3 Ja, jeg synes Katya har blitt så mye større på bare 2 uker! Det er en stor katterase da så hun kommer til å bli 4-5 kg. Så koselig med en ragdoll, de er nydelige! Hadde ikke kjæresten min vært allergisk hadde hun nok sovet i sengen også <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *