LOGGE AV


God mandag! Jeg håper dere har hatt en nydelig start på uken. Jeg har kjent på at jeg er litt ekstra sliten om dagen og jeg er sikkert ikke den eneste! Med alt som skjer i verden akkurat nå synes jeg vil skal gi oss selv lov til å være sliten og lei.

Jeg har ventet på følelsen av en ny start, den deilige følelsen man vanligvis får i januar. Starten på et nytt år og blanke ark. Den har ikke kommet enda og jeg kjenner meg litt matt og lite kreativ. Selv om jeg ikke jobber så mye i helgene så er jeg alltid pålogget. Den følelsen av at jeg alltid burde prøve ta fine bilder og oppdatere mer, kan være slitsom i lengden. Jeg valgte å logge av Instagram og lukket maskinen fredag kveld og bestemte meg for å ikke logge på før mandag morgen. Det var utrolig deilig og det anbefales! Jeg hadde litt uro fredags kvelden men resten av helgen var så avslappende. Jeg skal helt klart gjøre dette oftere <3

4 comments

 • Urk! Kjenner meg så igjen. Nå er ikke dette like lett for deg i og med at det er jobben din, men i sommer valgte jeg å slette Instagram. Trodde jeg skulle vare maks tre uker, men nå er det gått over et halvt år og jeg angrer ikke et sekund! Derfor er jeg såå glad for at du fortsatt oppdaterer bloggen – jeg elsker å få litt inspirasjon og lese noe annet som ikke omhandler en verden i krise.

  For uten om det, har jeg bestemt meg for å alltid legge bort mobilen minst en halvtime før sengetid. Helst en time. Har allerede lest snart tre bøker, og sover så mye bedre. Deilig å ikke ha mobilen som det første og siste man ser om dagene.

  Håper denne matte følelsen går bort snart, men som du sier, det er viktig å tillate seg det også. God uke, Emilie!

  • Åh det høres faktisk veldig deilig ut. Jeg tror vi alle kunne hatt godt av en lengre pause <3 Så hyggelig å høre at du titter innom bloggen! Og så flink du er som får til å legge bort mobilen før sengetid, jeg prøver å få til en god rutine men klarer ikke å få den til å sitte. Jeg tror det er så bra! Klem <3

 • Så fine bilder, og den kåpa var nydelig til deg!!

  Så deilig, skjønner at det fort blir sånn at ein heile tida skal oppdatere og inspirere.
  Du er så flink, og fortjener pauser innimellom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *