PERFEKT OG NATURLIG GLØD


Jeg har funnet en kombinasjon som jeg virkelig elsker. Disse tre produktene gir en plettfri glød som samtidig er mer på den naturlige siden. Jeg skjønner at det er mer jobb og produkter enn de fleste ønsker å bruke i hverdagen, men hvis man ønsker å gjøre det lille ekstra eller det er en spesiell anledning så er dette en perfekt basesminke.

Jeg skrev om IT Cosmetics CC Cream Illumination i Foundation Files og det jeg ikke likte så godt med den var at den fremhevet porer. Jeg fant ut at Dior sin Backstage Primer løste det problemet. Når de brukes sammen så blir det en utrolig fin og delikat base på huden. For litt ekstra glød så påførte jeg Charlotte Tilbury sin Flawless Filter i kinnbeina, på neseryggen og i pannen etter primeren, før CC kremen.

Jeg føler ikke at jeg trenger pudder i T sonen så lenge jeg påfører primeren der også. Alle produktene har også en veldig god holdbarhet på huden så dette er en sminke som tåler litt! Jeg vil også påstå at den er perfekt som en base for brudesminke. Masse glød som er like fint på bilder som i virkeligheten med lang holdbarhet.

Produkter
Dior Backstage Face & Body Primer
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter 2.5
Helena Rubinstein Magic Concealer 02
IT Cosmetics CC Cream Illumination Light

Fremgangsmåte
Jeg påfører Dior primeren alle stedene hvor jeg normalt ville tatt på setting pudder til slutt; mellom brynene, på hver sin side av nesen, kjevepartiet og haken. Deretter påfører jeg Flawless Filter i høydepunktene av ansiktet som kinnbeina, neseryggen og pannen. Jeg går gjerne inn med runde nr to i kinnene for ekstra mye glød. Jeg bruker fingrene til å påføre begge produktene på huden. Da føler jeg at de virkelig jobbes inn i huden og fyller inn porer og ujevnheter.

For en mer naturlig look så synes jeg det er fint å legge concealeren før en foundation. Da blir det litt mykere overganger. Så jeg bruker Magic Concealer rundt øynene og litt på nesevingene. Deretter påfører jeg et tynt lag med CC-kremen Illumination med en beautyblender. CC-kremen er ganske tykk og drøy så jeg synes resultatet blir aller best hvis man starter med lite.

Voila, en perfekt base.

I have found a combination that I really love. These three products give an impeccable glow that is at the same time more on the natural side. I understand that there is more work and products than most people want to use for everyday, but if you want to do something extra or it is a special occasion then this is a perfect base make-up.

I wrote about IT Cosmetics CC Cream Illumination in Foundation Files and what I didn’t like about it was that it highlighted pores. I found that the Dior Backstage Primer solved that problem. When used together, it becomes incredibly beautiful and delicate on the skin. For a little extra glow, I applied Charlotte Tilbury’s Flawless Filter on my cheekbones, nose and in my forehead. After the primer, before the CC cream.

I don’t feel that I need powder in the T zone as long as I apply the primer there as well. All products also have a very good lasting power on the skin so this is a make-up that can handle a lot! I would also argue that it is perfect as a base for bridal makeup. Lots of glow that is just as nice in photos as in reality.

Products
Dior Backstage Face & Body Primer
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter 2.5
Helena Rubinstein Magic Concealer 02
IT Cosmetics CC Cream Illumination Light

How to
I apply the Dior primer to all the places where I would normally use a setting powder; between the eyebrows, on either side of the nose, jaw and chin. Then I apply Flawless Filter to the highlights of my face such as the cheekbones, the bridge of the nose and the forehead. I like to go in with round number two in the cheeks for extra glow. I use my fingers to apply both products to the skin. I feel that I can really work it into the skin and fill in pores and bumps.

For a more natural look, I think it’s nice to apply the concealer before a foundation. Then there will be a little softer transitions. So I use Magic Concealer around the eyes and a little around my nostrils to conceal redness. Then I apply a thin layer of CC cream Illumination with a beauty blender. The CC cream is quite thick and has good coverage so I think it’s always best to start with a little and then build it up.

Voila, a perfect base.

10 comments

 • Jeg liker stort sett de samme type foundations som deg, og har nylig oppdaget Lancome Teint Miracle (har farge 02 når jeg er blek og 045 på sommeren) og gjenoppdaget Loreal sin klassiske True Match (W3). Begge gir masse glød og varer lenge på huden! Hverdagsfavoritter! Kunne du prøvd disse i foundationfiles og fortalt hva du synes?! 🙂

 • Hvordan synes du CT flawless filter er i forhold til Sensai sin base med glød? Har Sensai selv etter din tidligere anbefaling! Elsker alle andre CT-produktene, men har ikke fått bestilt meg flawless filter enda (mangler jo litt anledninger om dagen her i Oslo.. 😅😅)

  • Hei Julie! Jeg synes det blir to ulike type produkter, og jeg elsker begge til hvert sitt bruk. Sensai Glowing Base er mye mer naturlig og diskret. Det ser ut som gløden kommer innenfra og jeg synes den føles snillere ut mot huden også. CT sin Flawless Filter har mye mer skimmer og er tettere pigmentert, så den dekker samtidig mer. Her får du mer effekt men huden blir mer metallisk, hvis du skjønner hva jeg mener <3 Klem

 • Ville du brukt denne primeren under IT cosmetics? Har for øvrig så lyst å prøve Sensai, både glowing base men også bronzing gel. Tror du det går an å kombinere disse med IT? Eeeelsker IT cosmetics, og tror (og håper) jeg har funnet min foundation for resten av livet, hehe!

  • Tenker du på Dior Primeren? Her har jeg brukt den under IT 🙂 Jeg vil si alle produktene du nevner fungerer veldig fint sammen med IT CC Cream. Jeg er helt enig, elsker den CC-kremen!

 • Hei Emilie,

  Har du testet Camilla Pihl sin ansiktssminke? Nysgjerrig på hva din dom vil være på de produktene, sammenlignet med de mer “eksklusive”. Vet veldig mange er fan, men stoler ikke helt på “hvermansen”… 😉

 • Hei! Nå som alle sminkebutikker i Oslo er stengt, trenger jeg hjelp. Jeg er nysgjerrig på Helena Rubinstein sin Magic Concealer. Hører så mye bra om den og ser at du også sverger til denne. MEN: hvilken farge anbefaler du til meg? Jeg er NC20/15 (Mac). Står mellom light eller medium i denne concealeren… hva tror du? 🙂

  • Hei Stine! Jeg bruker som regel medium året rundt, men den er litt mørk hvis jeg er veldig blek. Tar litt selvbruning året rundt så da funker medium. Jeg ser at NC20 fra MAC er veldig lik som CC Cream fra It cosmetics i Light. Da vil jeg tro at medium er fin for deg! Med mindre du vil lysne øyepartiet veldig. Håper det var til hjelp! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *