ILLUMINATING

Innlegget inneholder annonselenker

Jeg har bygd opp en garderobe i nøytrale toner og er stort sett fornøyd med det. Men jeg kjenner noen ganger at farger kan gi et frisk pust og energi når man har det på seg. Jeg skal bli flinkere til å ikke velge bort ting jeg liker bare fordi det er en sterk farge. Det kan være fint med noen fargeklatter i en ellers nøytral garderobe. Spesielt når det føles som om alt er grått og mørkt om dagen.

Gul og oransje er to farger som gir meg energi og glede. Rosa er en farge jeg kan elske og hate, og gå veldig fort lei. Det er rart hvordan farger skaper en følelse i oss. Nøytrale toner gir meg en form for ro og avslapning.

Pantone står for å velge trendfargen for året og for 2021 har de faktisk valgt to,  Ultimate Gray og Illuminating. Grått og en forfriskende gulfarge. Jeg har stor tro på Illuminating!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *