MANDAG

Innlegget inneholder annonselenker

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg har hatt en litt hektisk men fin mandag. Forrige uke var det strålende vær og snø så da ble det “hyttekontor” midt i uken. Bloggen fikk dessverre lide litt for det men det var så deilig å komme seg på fjellet. Fine vinterdager er sjeldne i Bergen og når man har mulighet burde de gripes. Jeg fikk stått litt på ski og skal jeg være helt ærlig så føler jeg som en 100% nybegynner, selv om dette er kanskje 5 året hvor jeg prøver meg. Det er i hvertfall sånn i starten av skisesongen. Når det var meldt strålende sol på lørdagen også så dro vi på dagstur til Voss. Jeg fikk trent litt i bakken og det var veldig gøy!

Det har vært noen kalde dager og denne genseren er min nye favoritt i klesskapet. Det er faktisk en herregenser men den var så varm og god, så elsker jeg kragen. Jeg synes det er lettere å finne litt grovere gensere på herreavdelingen men det er ikke alltid de er like fine på. Denne var et kupp og du finner den her.

Jeg har også handlet litt på Net-a-Porter i dag, jeg klarte bare ikke å dy meg da jeg så de hadde fått inn Gucci sin nye første flytende foundaton. De hadde ikke mange farger tilgjengelig, det er egentlig 40, så jeg krysser fingrene for at den passer! Så plukket jeg også med meg pudderet fra Gucci. Det er så nydelige innpakninger på Gucci Beauty at jeg klarer ikke å motstå.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *