GODT NYTT ÅR <3


Jeg håper dere har hatt en kjempefin jul og nyttårsfeiring <3 Jeg har levd i en liten juleboble og det føltes som den sprakk alt for fort. Hverdagen kommer uansett om man er klar for den eller ikke. Litt godt er det også å komme inn i rutiner igjen.

Vi hadde en litt annerledes nyttårsmiddag i år siden vi kun var to. Jeg lagde blinis som vi toppet med deilig russisk kaviar, Creme Fraiche og rødløk. Det var nydelig. Til hovedrett var det pasta med sjøkreps. Jeg pleier alltid å lage kalkun til nyttårsaften men dette var utrolig godt.

Jeg har ikke satt meg noen spesielle nyttårsforsetter for 2021 enda men jeg har noen tanker. Jeg vil koble av mer og gjøre ting som gjør meg glad. Så jeg må sette av tid til maling, mer matlaging, lese bøker og gå turer i skogen. Uten prestasjon eller måling, kun for å nyte og leve i nuet <3

Godt nytt år mine fine lesere.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *