SISTE INNSPURTJeg er sikkert ikke den eneste som gleder meg til juleferie. Det har vært hektisk og jeg føler noen ganger at hodet spinner. Det er sikkert ikke så lett å se fra utsiden men bak kulissene er det litt stress noen ganger. Jeg tror det har mye med årstiden å gjøre. Det lille dagslyset vi får om dagen gjør det litt vanskeligere for meg å gjøre alt det visuelle av bilder og video. Ting tar rett og slett litt lengre tid.

Så er jeg litt ekstra trøtt og lei om dagen, som sikkert mange av dere også er. Jeg håper du kan glede deg til juleferie og/eller noen koselige dager. Det gjør i hvert fall jeg! Husk å ta vare på deg selv og ikke la stresset rundt denne høytiden ta overhånd. Det er noe jeg skal forsøke å leve etter<3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *