REN OG EKSKLUSIV SKJØNNHET

Annonse | gave fra Koch
Jeg har vært så nysgjerrig på Westman Atelier siden makeup artisten Gucci Westman lanserte merket i 2018. Koch Parfymeri er de eneste som selger merket i Norge, og de var så snille og sendte meg noen av produktene! Westman Atelier er et eksklusivt merke med en ren ingrediensliste og produktene presterer. En kombinasjon som kan være vanskelig å komme over. Jeg gleder meg til å ha Vital Skin Foundation Stick med i Foundation Files!

Jeg ble også veldig fascinert av Gucci Westman sin karriere og livshistorie da jeg hørte henne på podcasten Second Life. Hun forteller om hvordan hun endte opp som en av de mest anerkjente makeupartistene i verden og utfordringene ved å lage rene, gode sminkeprodukter. Second Life er en podcast som jeg anbefaler på det varmeste. Så mange spennende og inspirerende historier om kjente karrierekvinner<3

2 comments

  • Hei, har du prøvd disse produktene? Jeg er så spent på hva du syntes om Foundation. Har så lyst å kjøpe den selv! 🙂

    • Hei Thea! Jeg har prøvd de litt, elsker kontureringen men foundationen har jeg ikke testet ordentlig enda. Den virker veldig bra så jeg skal få testet den skikkelig og kommet med en ordentlig tilbakemelding <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *