LAG PÅ LAG

Innlegget inneholder annonselenkerDet finnes lite som er deiligere enn kasjmir på denne tiden av året. Jeg klør veldig lett og liker helst å ha det helt mykt tett på huden. Det aller beste er at det er varmeregulerende på samme måte som silke.

I dag har jeg vært hos tannlegen og det var heldigvis null hull. Nå skal jeg prøve å bruke tannblekingen igjen som jeg kjøpte i fjor. Jeg synes det var litt irriterende å sitte med skinnene i 3-4 timer om dagen, men nå må den rett og slett brukes før den går ut på dato.

Julen nærmer seg med stormskritt og jeg har så vidt startet på julegavene. Jeg har heller ikke pyntet til jul annet enn en adventsstake. Håper jeg ikke er den eneste?

Håper dere har hatt en nydelig onsdag <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *