MIN FAVORITT: VÅT EYELINER


En god, flytende eyeliner er et must i sminkepungen. Det er så fint for å fremheve øynene på en delikat og presis måte. Jeg synes ikke at det trenger å være en voldsom cat eye for at det skal få effekt. Jeg liker å legge først en kajal som jeg soter ut og så går jeg over med en flytende eyeliner. Da legger jeg en veldig tynn linje langs vippekanten som føler kajalstreken. Så fint og så enkelt! Jeg lover at det er mye lettere enn man tror.

Resultatet er at blikket blir mer intenst uten at det nødvendigvis ser for sminket ut. Det gir en ren og elegant effekt. Den beste eyelineren jeg har kommet over er fra Sensai – Designing Liquid Eyeliner. Den er lett å legge, god metning på fargen og holdbarheten er veldig god. Jeg har aldri opplevd at den drysser eller smitter av. Den er litt dyr men når du først har kjøpt den så kan du kjøpe refill når den går tom, så da blir det ikke så dyrt i lengden. Jeg elsker sminekprodukter som har en refill-funksjon. Mer miljøvennlig og billigere.

4 comments

  • Kjempefint!! Har du en tutorial på hvordan legge flytende eyeliner? Det ser absolutt ikke slik ut når jeg legger den haha. Og hvor er toppen/kjolen fra? Har sett etter noe lignende med blonder 🙂 Ha en fin dag videre!

    • Tusen takk! <3 Jeg har en IGTV på denne looken, men jeg går kanskje ikke så nøye igjennom eyelineren. Skal se om jeg rekker å lage en tutorial som er litt mer detaljert! Det er en kjole fra By Malene Birger <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *