OSLOTUR


Jeg har vært en svipptur i Oslo i forbindelse med jobb i starten av denne uken. På tirsdag hadde jeg en shoot sammen med Gine Margrethe for EIR. Vi er begge ambassadører for merket og det er gøy å endelig gjøre noe sammen. Det var så hyggelig og veldig godt med et avbrekk fra jobbhverdagen hjemme. Vi tok alle forhåndsregler med tanke på avstand, masker og Antibac <3


Det har vært noen travle uker og jeg kjenner at jeg henger sånn bakpå med mye innhold. November og starten av desember pleier å bli litt ekstra hektisk. Jeg håper å komme litt a jour over helgen! Jeg har blant annet videoen med Dermapen som må klippes sammen, lage mer skjønnhetsinnhold, klippe sammen detox-vlog osv. Det ser ut til at det blir Charlotte Tilbury Airbrush Flawless denne uken i Foundation Files. Dere må veldig gjerne komme med tilbakemelding på spalten, om det er noe med oppsettet dere vil ha annerledes eller noe som mangler. Det blir jeg kjempeglad for!


Jeg håper dere har hatt en fin uke og er snart klar for helg <3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *