SNEAK PEEK PÅ BLACK FRIDAY HOS MYMUSE

Annonse i samarbeid med MyMuse

Få en tjuvstart på Black Friday med rabattkoden min Emilie30. Den gir 30% på alle ordinære varer og du kan benytte deg av den til og med søndag 29. november.

Å handle undertøy kan være en slitsom prosess men jeg elsker å handle hos My Muse. De har BH-er som går fra A-L i cup og 65-105 og jeg finner alltid noe fint i størrelsen min. Du vil garantert finne noe som passer deg! De har også utrolig mye fint nattøy og loungeklær.


Jeg har fått en ny hverdagsfavoritt i BH-skuffen. Denne BH-en gir en kjempefin fasong på puppene og god støtte. Jeg liker det enkle designet og synes det bare er fint hvis de synes litt igjennom tynn genser eller skjorte. Jeg har den både i sort og hvit.

En ting som er irriterende er når BH-stroppene sklir ned fra skuldrene eller de synes på utsiden av en kjole eller singlet. Med denne BH-klipsen så får du en smalere skjæring på stroppene og den kan også hjelpe til å gi et lite løft. Du klipser den bare bak på ryggen og vips så har du flere muligheter til å bruke BH-en.


Jeg elsker morgenkåper og jeg har oppgradert garderoben med en litt mer spennende variant. Denne er superfin over pysjen, nattkjolen eller bare undertøyet. Jeg elsker mønsteret og synes det er så fint at den er litt transparent. Det er digg å føle seg fin og komfortabel.


Caroline Berg Eriksen har laget den fineste nattkjolen sammen med My Muse. Den ser eksklusiv ut og faller utrolig fint på kroppen. Blondedetaljene og den lille splitten gjør den utrolig fin på. Jeg har litt byste men en str S passet veldig fint.


Til slutt vil jeg vise dere den søteste pysjen. Den har falske fjær på buksekanten og det gir et hint av gammeldags Hollywood glamour. Perfekt å sprade rundt i helgene eller hvis man vil være litt ekstra fin og komfortabel på hjemmekontoret.

Bruk rabattkoden min Emilie30. Den gir 30% på alle ordinære varer og du kan benytte deg av den til og med søndag 29. november.

4 comments

  • Hei fine Emilie.

    Jeg trenger råd… Jeg har vært hos frisøren og farget håret. Resultatet ble ikke som tenkt og jeg måtte ta to avfargninger og legge i farge 3 ganger. Håret er slitt, stygt og fælt.. Fikk ingen kompenasjon av frisøren og heller ingen produkter på kjøpet. Jeg har nå endt opp med en brunfarge med vanvittig mye rødkjær. LANGT FRA det jeg skulle ha. Er det noen måter jeg kan bli kvitt det røde i håret mitt? Nå tørr jeg ikke bevege meg inn i en salong igjen i frykt om at håret blir mere ødelagt..

    Hva trenger jeg for ultimate pleien? Og hva kan jeg gjøre for å bli kvitt det røde?

    Håper virkelig på svar tuusen takk!

    • Hei Katharina! Åh så utrolig kjipt! Siden jeg ikke er en frisør så jeg kan dessverre ikke gi deg noen eksperttips til å bli kvitt rødskjæret, men jeg må si at det høres litt voldsomt ut med to avfarginger og 3 farkgerunder. Det vil slite voldsomt på håret. Jeg ville funnet en ny frisør ved å høre litt rundt etter anbefalinger der du bor. Uten at jeg vet 100% så vil jeg tro en glansvask eller minicolor kan kanskje nøytralisere litt av det røde. Bor du i nærheten av Gevir vil jeg varmt anbefale de. Jeg ville uansett gitt håret ditt en liten pause først med masse kuring og pleie, og lite varmebehandling. Jeg har gode erfaringer med Kerastase sine ampuller som man sprayer i håret som en kur over flere dager, der skal det være en variant som bygger opp håret og gjør det sterkere. Masse lykke til! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *