NY UKEJeg håper dere har hatt en fin start på uken<3 Jeg har hatt det litt travelt med jobb og det kommer til å være sånn litt fremover. Derfor ble det ingen innlegg i går og Foundation Files kommer i morgen istedenfor i dag.

Ellers har jeg hatt en fin og rolig helg. Det er ikke så mye å gjøre på om dagen så det er om å gjøre å ha det hyggelig hjemme. Jeg prøver å være flink til å komme meg ut mellom regnbygene og få litt dagslys. Det er helt utrolig at det blir mørkt allerede kl 15. Og jeg blir like overrasket hvert år.

Jeg styrer også på med lys til både filming og foto, det er ikke så lett å finne ut av og tar mye tid. Jeg er ute etter å finne noe som kan etterligne dagslys men det er lettere sagt enn gjort. Nå er jeg kanskje inne på noe men alt er så stort at det okkuperer hele gjesterommet vårt. Softboxen er 150 i diameter og går opp i taket. Lyset ble veldig fint men jeg må kanskje vurdere en mindre en. Det er gøy og til tider frustrerende å prøve å finne ut av, jeg har stor respekt for at det kreves utdannelse innenfor feltet.

Jeg har laget en IGTV i samarbeid med Skincity hvor det er fokus på festsminke, du kan se den her <3

Antrekk
Genser fra Arket
Jeans fra Levis 501 Crop modell
Sko fra Massimo Dutti
Veske fra Sandro

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *