NY HÅRFARGE

Annonse

Dere har kanskje sett at jeg har fått ny hårfarge den siste uken <3 Selv om jeg var veldig fornøyd med fargen jeg hadde så liker jeg å gå litt mørkere på denne tiden av året. Det er første gang jeg har testet hjemmefarging men med litt hjelp av mamma så gikk det veldig fint. Jeg brukte 415 Iced Chocolate fra L’Oréal’s Casting Crème Gloss Cool Brunette. Jeg elsker fargen og den er veldig lik min naturlige hårfarge.

Tips til hjemmefarging
– Bland klar mer farge enn du tror du trenger. Jeg brukte tre pakker på mitt hår
– Del håret opp i mange små seksjoner
– Start med det bakerste og nederste laget med seksjoner. Så jobber du deg opp til det øverste og deretter fremover. Det vil si at håret rundt ansiktet er til slutt.
– Start klokken når alt av håret er dekket.

Siden det er en Casting Crème Gloss så vil den vaskes ut etter et par måneder ca. Det varierer veldig og kommer an på håret, om det er farget fra før og slitasje. Så jeg kan fint gå lysere til sommeren igjen om jeg ønsker det.

Hva synes dere om fargen? <3

3 comments

    • Tusen takk! <3 <3 Håret mitt har alltid vært veldig glatt og blankt. Jeg prøver å gjøre minst mulig skade på det når jeg kan, føner aldri håret med mindre jeg skal noe eller ta bilder, bruker alltid varmebeskyttende produkt, kurer håret en gang i uken og bruker hårolje. Ellers så opplever jeg at håret blir litt mer glossy etter det farges mørkere <3

  • Hei Emilie!
    Jeg har ca samme farge som deg naturlig, å må si det frister veldig å prøve å farge det med denne fargen. Jeg har ikke farget håret mitt på sikkert 13 år… forsvinner denne fargen helt etter 2 mnd eller blir noe permanent farge?
    Jeg liker også min naturlige farge veldig godt, men litt lei av den..
    Den var kjempefin til deg 🥰🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *