BLONDEKRAGE

Innlegget inneholder annonselenkerJeg startet dagen med å se igjennom og lage en liste over foundation-forslagene dere sendte på IG. Det var så utrolig gøy å se engasjementet rundt foundation! Jeg måtte gi opp å telle etter hvert for det var så mye. Det ble tett mellom Dior og Sensai, så det får bli de to neste foundationen jeg tar med i Foundation Files. Det er også så gøy at dere kommer med egne erfaringer i kommentarfeltet.

Jeg er så takknemlig for solen vi har fått de to siste dagene, det har vært veldig etterlengtet! Jeg benyttet meg av sjansen til å komme meg ut i naturen og få frisk luft. Planen er å få ferdig Dermapen-videoen denne uken, nå har det gått akkurat to uker siden behandlingen. Jeg skal få med noen av spørsmålene som ble sendt inn på Instagram <3

Bluse fra Arket, genser fra H&M og jeans fra Levis (modell 501 crop).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *