NY HVERDAG

Innlegget inneholder annonselenkerJeg håper det går bra med dere om dagen. Jeg kjenner på at jeg synes det er litt tyngre med restriksjonene denne runden kontra mars. Det kan ha noe med årstiden å gjøre eller at det er en ny runde. Jeg skal i hvert fall prøve å gjøre noe hyggelig ut av hver dag og tenke mer positivt. En ting som jeg skal prioritere hver dag er litt trening eller bevegelse. Da føler jeg meg alltid lettere til sinns. Hva gjør dere?

Jeg har farget håret mitt denne uken og gleder meg til å vise dere mer av resultatet! Litt mørkere men det ble kjempefint. I morgen skal jeg filme et nytt prosjekt for Versace og jeg må være litt ekstra kreativ hjemme istedenfor å finne en ny lokasjon.

Genseren min finner du her, skjorte fra kjæresten min, bukse gammel fra Zara, sko gammel fra Zara og veske fra Sandro <3

2 comments

  • Å, så fine bilder, elsker genseren, og antrekket!!
    Som kronisk sjuk , veldig sjuk, så merker eg ingen forskjell fra før og no med covid19..
    men eg forstår at det er rart for alle som er vandt til vanlige liv. Håper virkelig at det snart
    snur og går riktig vei!! <3

    • Tusen takk <3 Ja, vi må faktisk minne oss selv på at slike begrensninger er det mange mennesker som lever med hver eneste dag. Det er utrolig viktig. Kanskje vi kan ha en større forståelse og sympati for dere som er kroniske syke. Jeg håper det går bra med deg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *