KOMMER SNART – FOUNDATION FILES

Et sminkeprodukt som jeg er helt besatt av er foundation. Jeg elsker å undersøke og teste ut nye foundations. Det finnes noe for enhver anledning og jeg liker å ha et utvalg i sminkepungen. Og jeg er alltid på jakt etter den magiske foundationen som er helt perfekt. Etter mange år med denne “hobbyen” så vil jeg påstå at jeg begynner å få litt peiling på produktet.

Det er derimot vanskelig å si om en foundation er god eller dårlig fra én persons standpunkt, for en god foundation-match så blir det en miks av kvalitet, personlige preferanser og hudtype. Men jeg er ganske sikker på at en nøye foundation-anmeldelse kan være nyttig for alle. Jeg har lyst til å gå igjennom dekkevne, holdbarhet, farge, tekstur og ingredienser. Jeg har tidligere kun tatt for meg produkter som jeg liker her på bloggen men nå vil jeg teste og anmelde så mange foundations som mulig, uansett om jeg liker de eller ikke.

I første omgang tenkte jeg å ta for meg en foundation i uken og da vil jeg starte med de jeg har i sminkepungen akkurat nå. Videre vil jeg også teste cultprodukter, nyheter og ønsker fra dere. Det jeg synes hadde vært veldig interessant hadde vært om dere kunne delt deres erfaringer også i kommentarfeltet.

Jeg personlig elsker å google produkter og lese anmeldelser før jeg kjøper, så jeg håper dere vil få nytte av dette. Legg gjerne igjen en kommentar om dere har noen ønsker på foundations jeg skal ha i Foundation Files.

Gleder meg!

One makeup product that I am completely obsessed with is foundation. I love researching and testing new foundations. There is something for every occasion and I like to have a selection in my makeup bag. And I am always looking for the magical foundation that is absolutely perfect. After many years with this “hobby”, I would say that I am starting to get some insight into the foundations in general.

I will say that it is difficult to say whether a foundation is good or bad from one person’s point of view, for it to be a good foundation match it’s a mix of quality, personal preferences and skin type. But I’m pretty sure a careful foundation review can be helpful to everyone. I want to go through coverage, staying power, color, finish and ingredients. I have previously only featured products that I like here on the blog, but now I just want to review as meny foundations as possible, good and bad.

I think I will start off with one foundation a week and begin with the ones I have in my make-up bag right now. Furthermore, I will also test cult products, news and your requests. I would really love it if you could share your experiences in the comments field as well.

I personally love to google products and read lots of reviews before I buy, so I hope you will benefit from this. Feel free to leave a comment if you have any wishes on foundations for me to review in the Foundation Files.

So excited for this<3

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *