VINTERTID


Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av overgangen til vintertid og starte dagen én time tidligere. Det så litt mørkt ut da jeg hadde middagen klar kl 22 i går kveld. Jeg våknet av meg selv litt tidligere enn vekkerklokken så jeg får kalle det en liten seier. Jeg må bare innse at jeg er og blir et B-menneske.

Jeg føler med dere mødre som får en ekstremt tidlig start på dagen med vintertid.


I dag har jeg brukt veldig mye tid på å finne ut av nytt lysoppsett for filming. Det er veldig vanskelig å finne ut av hvilket type utstyr vil gi meg det resultatet jeg er ute etter. Alt av fotoutstyr kan bli ekstremt dyrt og det er ikke lett å vite hva som er verdt investeringen og som vil gi det lyset jeg ønsker. Jeg landet til slutt på en løsning og krysser fingrene for at det blir bra! Med et godt studiooppsett hjemme håper jeg å kunne lage mer skjønnhetsinnhold på en litt mer effektiv måte. PS. Jeg har tre rimelige “sofbox”-lamper som jeg kommer snart til å legge ut for salg. Det er et rimelig oppsett som gir godt med lys så hvis noen er interesserte er det bare å følge med på Tise.

I morgen skal jeg ta en ny Dermapen-behandling hos Pia. Det begynner å bli en stund siden sist men jeg er klar for å friske opp huden litt før vinteren. Jeg skal se om jeg rekker å lage en liten blogg/IGTV rundt behandlingen!

Ha en fin kveld <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *