DRAPERT


Det er ingen nyhet at jeg er glad i draperte plagg. Dette er en topp og et skjørt fra Zara og sammen ser det nesten ut som en kjole – bonus! Man får mye mer ut av en topp og et skjørt enn én kjole. Jeg har alltid lekt med tanken om å lage et merke med mine favorittplagg og da tror jeg det ville vært nesten utelukkende draperte plagg.

Jeg har vært usannsynlig trøtt de to siste dagene og jeg håper det går over snart. Jeg vet ikke om det er værskiftet og mørket som har preget meg, men jeg føler meg totalt utslitt. I dag var jeg på trening for å se om det kunne gi meg en energiboost men jeg ble om mulig enda mer utladet etterpå. Flere som blir sånn om høsten?

Topp fra Zara, skjørt fra Zara, boots fra Massimo Dutti og veske fra Chanel.It’s no secret that I love everything draped. This is a top and a skirt from Zara and together it almost looks like a dress – bonus! You get a lot more out of a top and a skirt than just one dress. I have always played with the idea of making a brand with my favorite clothes and it would probably only consist of draped items.

I have been feeling so tired the last two days and I hope it passes soon. I do not know if it is the change of weather and the darkness that has affected me, but I feel totally exhausted. Today I had a workout to see if it could give me an energy boost but I was if possible even more tired afterwards. Anyone else who gets like this during the fall?

Top from Zara, skirt from Zara, boots from Massimo Dutti and bag from Chanel.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *