VIDEO: MIN GO TO SMINKELOOK


Endelig er det klart for en ny sminkevideo. Det er en sminkelook jeg har brukt mye på bilder i det siste og jeg har fått mange spørsmål om den. Det er også mange av mine favorittprodukter som er med <3 Håper dere liker den!

 


Produkter
Sensai Glowing Base
Charlotte Tilbury Light Wonder 6
YSL Touche Éclat Le Teint Foundation 50 BD
Helena Rubinstein Magic concealer 02
Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent
Benefit Gimme Brow+
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Dark Brown
Charlotte Tilbury Luxury Palette The Golden Godess
Sensai Lasting Eyeliner Pencil 02 Deep Brown
Dior Backstage Eyeliner Brush nr 24
Charlotte Tilbury Beauty Wand Spotlight
MAC 188 Small Duo Fibre Brush
Armani Beauty Neo Nude A-Blush 51
YSL Volume Effet Faux Cils Mascara
IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush #8
Charlotte Tilbury Lip Cheat Iconic Nude
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 02
Gucci Poudre De Beauté Éclat Soleil Bronzing Powder 03
MAC Prep + Prime Fix+ Spray

11 comments

  • Hvis jeg hadde hatt din hud hadde jeg gått på fest uten sminke, FOR en naturlig skjønnhet du er. Og øyebrynene dine ble veldig fine etter den behandlingen. Kan du lage en hudpleierutine-video med favorittproduktene dine, uavhengig om de er sponset eller ikke?

    • Hei! Tusen takk <3 <3 Det var veldig hyggelig sagt. Jeg føler meg ikke alltid komfortabel uten noe på huden for jeg blir så fort rød, men det er jo bare min egen usikkerhet. Jeg har veldig gjerne lyst til å lage en hudpleievideo. Er bare usikker på om jeg skal kjøre en spørsmålsvideo eller snakke generelt om hudeplei. Kom gjerne med innspill <3

  • For noen som er helt retard på sminke, altså meg, vil det fungere å bare bruke Sensai Glowing Base som en slags naturlig base for ansiktet? Vil den jevne ut huden litt også? Hadde vært supert med en helt standar sminkevideo for de som ikke kan noe om sminke med vil se litt fresh ut. Enkel glødende hun uten fondation og mye øyenskygge. Også må jeg legge til at du er nydelig. Takk for inspirasjon:)

    • Hei Kristine! Tusen takk <3 <3 Sensai Glowing Base gir en kjempefin glød med veldig finkornet skimmer. Den gir ingen dekk men er veldig fin alene på huden og jevner ut litt tekstur. Den vil da ikke jevne ut hudtonen. Hvis du ønsker å jevne ut huden så føler jeg at det må som regel noe foundation til. Trenger ikke å være full dekk som jeg viser her. Jeg bruker alltid foundation i sminkerutinen min men det hadde vært gøy å lage en video uten bruk av foundation. Klem

    • Tusen takk! <3 Den er med farge, jeg klarer ikke å se hvilken da merkelappen er borte. Det er nok en av de mørkere brune <3

  • Så fina färger i ögonskuggspaletten. Jag har svårt att se vilka av färgerna du använder i videon… Är det först den näst mörkaste över hela ögat och den mörkaste på själva ögonlocket? Använder du det ljusa något? Det ser ut så om jag tittar på ditt öga. Vill så gärna lära mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *