COSTUME AWARDS 2020Jeg håper dere har hatt en fin helg! Jeg kom akkurat hjem fra en liten staycation på Bergen Børs Hotell i Bergen. Det var så hyggelig å være på ferie i egen by! Vi har ikke gjort så mye utenom å slappe av og kose oss. Jeg kom rett fra Oslo på fredag og var i litt dårlig form. Jeg var skikkelig uheldig og ble matforgiftet dagen før. Jeg koste meg så mye på årets Costume Awards men kjente jeg ble dårlig på slutten. Therese og jeg spiste tapas før vi dro på eventet og det kan ha vært noe der som gjorde meg dårlig. Uten å gå for mye i detalj så var det ikke mye søvn jeg fikk natt til fredag. Jeg måtte avlyse møter og det var en kamp å komme seg på flyet hjem. Heldigvis går en matforgiftning relativt fort over men jeg kjenner at jeg fortsatt litt tappet for energi.

Costume Awards var utrolig hyggelig og jeg er så glad for at Therese vant årets Beauty Profil! Hun er vakker, sprudlende, genuin og utrolig dyktig på det hun gjør. Så velfortjent! Følg henne her <3

Jeg hadde på meg en nydelig blondekjole fra Self Portrait, sko fra Zara og veske fra Chanel. Jeg pyntet øyesminken litt ekstra med noen strassdetaljer. Det var så hyggelig å pynte seg litt ekstra og jeg følte hele gjennomføringen av eventet var trygt. Vi måtte holde avstand til enhver tid, ingen mingling og festet sluttet tidlig.

I morgen kommer endelig en ny Youtube-video med en sminketutorial. Ha en fin søndagskveld!

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *