PÅ DENNE DAGEN I FJOR
På denne dagen i fjor var jeg og kjæresten min på vår første tur sammen til Paris. Jeg fikk turen i bursdagsgave og var så glad for å endelig vise frem favorittbyen min. Vi bodde på The Hoxton og var skikkelig storbyturister. Det var nydelig vær og vi brukte hovedsaklig bysykler for å komme oss rundt. Jeg fikk endelig sett Mona Lisa fredagskvelden etter en deilig middag på LouLou. Louvre har kveldsåpent på fredager og det var en perfekt tid å besøke museet på. Det var ikke helt tomt men mye roligere enn det pleier å være.

Det føles så fjernt å reise akkurat nå men det er godt med fine minner. Selv om Paris var det siste stedet jeg besøkte før verden stengte ned i mars tidligere i år så tror jeg det er det første stedet jeg vil tilbake til. 
4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *