SORT PÅ SORT


Jeg går alltid tilbake til helsorte antrekk når det blir høst. Og jeg elsker denne blondekjolen. Det er noe med sort og blonder som er så fint sammen. Kjolen er fra By Timo og de er så flinke på snitt som fremhever former. Jeg synes det er så fint at den er stram i midjen men løs ellers. For å dra ned det feminine er det fint med et par boots. Disse bootsene fra Massimo Dutti er mine nye hverdagsfavoritter. De er en god kombinasjon av chunky og klassisk.

Jeg føler jeg alltid tar opp været men det er en viktig del av livet mitt. Hehe. Det fine høstværet har endelig kommet til Bergen og det skal vare i mange dager. Jeg er mildt sagt i ekstase, og litt stresset. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre når det er sol, men jeg hørte på kroppen min og tok meg en tur i skogen både i går og i dag. Jeg kjenner alltid på stress over å ta fine bilder når det er godt lys men jeg prøver å bli flinkere til å ta ordentlig helg. Jeg synes høsten er tung og jeg prøver å ta valg som gjør godt for kropp og sinn.

Natur og frisk luft er så viktig for min velvære og jeg skal bli flinkere til å bruke naturen i vinter. Jeg blir litt pinglete når det blir kaldt og vått men det er vel bare å kle seg godt?

Ha en fin søndagskveld <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *