EN PERFEKT BASE

Annonse i samarbeid med KICKS

Jeg elsker en polert men naturlig basesminke på huden min. Det er også viktig at det er litt glød så huden ser sunn og frisk ut. Kicks har 20% avslag på alle baseprodukter t.o.m 1. november. Så her er det bare å gripe sjansen til å handle inn gamle og nye favoritter.

Jeg legger mer penger på baseprodukter enn det jeg gjør på øyne og lepper. Det er de produktene som skal på huden og da er det velge kvalitet. Ikke bare for hudhelsen sin del men også for resultatet.

PRIMER
En primer er et viktig redskap hvis man ønsker at basen skal legge seg så pent som mulig og holde lenge. Jeg liker å bruke en primer som tilfører glød og fukt, men her er det viktig å velge riktig til din hud. Har du en fet hud bør du kanskje heller velge en primer som matter ned. Esteé Lauder sin The Illuminator Radiant Perfecting Primer gjør at foundationen legger seg som en drøm og huden ser ut som den gløder innenfra. Denne legger jeg de stedene jeg vil ha glød, så jeg dropper feks områder som rundt munnen og i nesevingene.

FOUNDATION
Jeg tror kanskje jeg endelig har funnet en foundation som kan erstatte Light Wonder fra Charlotte Tilbury (som ikke finnes i Norge). L’Essentiel Foundation fra Guerlain er helt fantastisk på huden. Den ser naturlig ut og gir en duggfrisk overflate. Jeg kan legge den veldig lett på huden for et naturlig utrykk eller bygge den opp så den gir en medium dekk. Helt nydelig. Den finnes også i et stort utvalg av farger, jeg har den i 035 N.

CONCEALER
Når foundation er lagt så går jeg inn med concealer. Helena Rubinsten sin Magic Concealer har vært min favoritt i over 15 år. Den er aller best til å bruke rundt øynene men kan også fungere i resten av ansiktet på områder som trenger litt ekstra dekk. Den legger seg så pent på huden og gir meg et våkent blikk.

HIGHLIGHTER
Highlighter er noe jeg bruker til både hverdag og fest. Jeg liker måten det fremhever ansiktstrekkene mine på og jeg varierer mellom naturlige til litt mer skimrende varianter. Det kommer an på anledningen. MAC sin Strobe Cream er naturlig samtidig som den gir en nydelig glød. Jeg kan også bruke den under foundation som en primer. Over foundationen legger jeg den på kinnbeina, neseryggen og brynsbeinet. Ansiktet får en naturlig glød og definisjon.

BLUSH
Blush har gått fra å være et produkt jeg aldri brukte til å bli en favoritt i sminkepungen. Glow Play Blush fra MAC har en kremete konsistens som blir så fin på huden. Jeg bruker fargen Cheer Up i og jeg passer på å legge den litt lengre opp på kinnbeina så den ikke kommer for nært nesen.

SETTINGPUDDER
Selv om jeg liker glød og en duggfrisk finish så er det alltid noen områder jeg matter litt ned. Jeg kom over MAC sin Mineralize Skinfinish Natural for noen uker siden, et mineralpudder som kan brukes som et pudder til å sette sminken eller alene for en lett sminke. Jeg valgte fargen Medium og den er perfekt for å matte ned mellom øyenbrynene og rundt nesen på en naturlig måte. Den beholder litt av gløden i huden samtidig som den matter.

SOLPUDDER
Til slutt går jeg over med litt solpudder for å definere og gi litt farge. Guerlain sitt nye Terracotta Bronzing Powder Matte i Light er perfekt akkurat nå. Jeg ser ikke ut som at jeg har brukt solpudder men det er nok til å gi huden litt varme og definere kinnbeina. Jeg bruker alltid litt solpudder på øyelokkene også.

Etter at alle produktene er på plass sprayer jeg med MAC sin Prep Prime Fix + spray. Den gjør at alt blander seg sømløst og pudderproduktene ser litt mer naturlig ut på huden.

3 comments

 • Elsker sånne tips, og videoer som du la ut på instagram 🙂
  Bruker fast den concealeren, setting spray og blushen, så gode produkter!
  Brukt den concealeren siden 2008, ingen som slår den.

  Er ute etter ein ny foundation, som gir litt fukt, Guerlain har litt for sterke dufter for meg som er så plaga med migrene,
  men lurer på om du har prøvd Armani sin neo nude foundation? bruker ofte samme farge som deg, så det var bare en sjanse å spørre, hehe, lurer sånn på kva farge eg skulle valgt. Syns blushen i samme serie er så god og, dei andre foundationene fra Armani er fine, men litt lite fukt..

  • Åh så hyggelig å høre, Regine <3 Elsker de samme produktene 🙂 Jeg har dessverre lest at det er flere som reagerer på lukten fra Guerlain, også fra denne foundationen. Jeg har dessverre ikke testet Armani sin Neo Nude foundation så jeg kan ikke hjelpe deg så mye der. Jeg er ikke var på lukter så jeg sliter litt med å komme på tips til deg. Har du noen erfaring med YSL? Jeg er veldig glad i både YSL Touche Eclat vanlig foundation og Cushion foundation. De gir mer fukt enn feks Armani men jeg er derimot usikker på lukten. Klem

   • Tusen takk for svar 🙂
    Ja, eg har prøvd cushion foundation fra ysl, kanskje eg skulle prøvd den igjen i en lysere variant no til vinteren.
    Liker at det ser mest mulig naturlig ut, så den nye fra Armani var litt spennende, spørs om eg får prøve meg på en farge og se om eg treffer, bare så den er testa ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *