MIN ERFARING MED BRYNSLAMINERING


Jeg har endelig testet ut brynslaminering og la meg bare si wow. Jeg er solgt! Jeg har vært litt skeptisk til behandlingen for jeg har vært redd for at brynshårene mine skulle stå rett opp. Brynshårene mine er ganske lange og de ville endt opp i hårfestet.

Etter mye frem og tilbake så bestemte jeg meg for å teste det ut. Jeg ble også beroliget med at vi kunne bli enige om formen før produktet påføres.

Prosessen
Det er en veldig lik behandling som vippeløft. Først ble brynene nappet og formet. Deretter ble området renset og så påføres det en rislim for å sette brynene på plass. Det er på dette steget man kan bli enige om formen. Jeg ville ha de litt opp men også litt buet på avslutningen av hårstråene. Så vi testet to fasonger før vi ble enige.

Når formen er klar påføres “lifting cream” som vil endre fasongen på hårstråene i løpet av 5-7 min. Så påføres en nøytraliserende krem som stopper prosessen. Til slutt farges brynene. Vi ble enige om å være forsiktig med fargingen så det ikke skulle bli for mye bryn.

Etter behandling
Man må unngå å få brynene i kontakt med vann i 24 timer. Heller ingen trening som innebærer svetting. Man kan ta av rislimet rett etter behandlingen men jeg synes det var litt skummelt å gjøre det uten vann, jeg var redd for å rive av noen hår i samme slengen. Dagen etter når jeg endelig kunne vaske av limet var jeg så fornøyd med fasongen.

Selv om brynene har fått et løft så kan de fremdeles formes akkurat slik jeg vil. De ser fyldigere ut og har på en måte fått litt volum. Jeg bruker samme Conditioning Serum på brynene som på vippene. Det er viktig å pleie hårstråene etter behandlingen så de ikke blir tørre og slitt. Jeg styler de med et brynsmaskara og fyller litt i der det mangler hår. Jeg bruker ikke i nærheten så mye tid på å sminke de som jeg gjør til vanlig.

Jeg er superfornøyd med behandlingen og kommer til å gjøre det igjen.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *