OSLO


Jeg er vel hjemme igjen i Bergen og jeg har kost meg så mye denne helgen. Det var veldig godt med litt nye impulser og det føltes som en miniferie. Jeg har spist så mye god mat og hatt kvalitetstid med venninner. Det føles nesten ut som jeg har bare spist og kost meg hver eneste dag. Jeg har også forelsket meg i et par boots fra Jimmy Choo som ligger høyt på ønskelisten nå.


Jeg sjekket inn tre netter på Amerikalinjen, det fineste og koseligste hotellet i Oslo spør du meg. Første kvelden dro vi på Eff Eff Oyster Bar. Det er en liten bar som serverer et utvalg av østers, småretter og naturvin. Det var et kjempekoselig sted og veldig gøy å smake på ulike østerstyper.


På fredag hadde jeg noen møter og fikk endelig klippet håret mitt. Jeg gikk til Gevir, min favoritt, og fikk klippet bort det som var slitt. Hun klippet det også litt mer opp så det føltes lettere og fikk mer fasong. Jeg er så fornøyd! Det er fortsatt langt men ser mye friskere ut. Jeg rakk også å møte Therese på Nedre Foss Gård til en nydelig brunsjmeny. Det kan virkelig anbefales! Lenge siden jeg har spist så god mat.På fredagskvelden dro vi på Arts Restaurant og det var også en veldig fin opplevelse. Stedet har fått gode anmeldelser men ut i fra bildene jeg har sett så virket det som om det hadde en litt stiv og kald atmosfære. Det var det absolutt ikke da vi spiste middag der. Veldig fint sted med god service, mat og atmosfære. Jeg spiste en risotto som var helt nydelig.


På lørdagen prøvde vi oss på en frokost på The Vandelay uten hell. Der må det bestilles bord flere måneder i forveien virker det som. Kanskje neste gang jeg er i Oslo! Jeg fikk besøkt det nye kjøpesenteret Valkyrien og det var så mye fint der. Litt mye folk på en lørdag så jeg må heller dra tilbake en annen gang for å se litt mer. Det er jo ikke så mange spennende butikker i Bergen så det er faktisk veldig hyggelig å ta en runde i Oslo.

Jeg var litt skeptisk å reise til Oslo akkurat nå som det var mye smitteutbrudd men vi var flinke til å sprite oss hele tiden, tok sparkesykkel istedenfor kollektivt og hadde med masker til enhver tid. Det føltes trygt når vi var påpasselige med å holde oss til retningslinjene. Oppholdet på Amerikalinjen var som en drøm, rommene er nydelige, de har så god frokost og det beste treningsområde i kjelleren.

Jeg er litt sliten nå som jeg er hjemme igjen men det var godt å få påfyll av nye inntrykk, opplevelser og venninnetid. Håper dere har hatt en nydelig helg!

I just got back from a lovely weekend in Oslo. We were three girls traveling from Bergen to meet our friends in Oslo. I checked into Amerikalinjen, my favourite hotel in Oslo, for three nights. We have had the best girl-time with so much delicious food and lots of fun. It really felt like a mini-break.

I hope you have had a wonderful weekend! <3

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.