Gucci Eclat Soleil Bronzing Powder

Innlegget inneholder annonselenker

Sett bort i fra at Gucci Eclat Soleil Bronzing Powder har det fineste etuiet jeg har sett, så er det kanskje det beste solpudderet jeg har testet. Jeg foretrekker som regel i kremete produkter men når det kommer til en bronzer så er det mange grunner til at et pudderprodukt er mer praktisk. Det er på en måte litt lettere å bruke når man har dårlig tid og veldig grei å ha med i vesken.

Den har en veldig fin og myk tekstur som går nesten fra pudder til krem på huden. Solpudderet legger seg silkemykt på huden, det ser rett og slett ikke ut som pudder. Jeg har mye dun i ansiktet og det kan ofte være problematisk med pudderprodukter. Dette pudderet derimot legger seg naturlig og sømløst på huden. Det er også helt uten skimmer, noe som er et stort pluss i min bok.


Gucci Eclat Soleil Bronzing Powder ble lansert i sommer i fem forskjellige farger. Jeg leste litt om fargene før jeg bestemte meg for å teste ut 03. Den så ut til å være i en naturlig varm tone og jeg synes fargen passer perfekt. Jeg er litt spent på hvordan den blir når jeg blir blekere om vinteren.

Prisen blir det eneste negative jeg kan si om produktet. Men jeg synes innpakningen er så fin at bare det er nesten verdt prisen. Det følger med et lyserosa beskyttelse i stoff med GUCCI på. Selve etuiet er i en nydelig kombinasjon av gull og grønn, og det følger med en liten børste i bunn. Så nydelig og perfekt å ha med på farten.

Jeg kjøpte mitt på Net-a-Porter men det finnes også på Sephora.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *