FINE HØSTDAGER


Jeg håper dere har hatt en nydelig helg. Jeg har hatt en liten intensiv periode med jobb og med detoxen så kjente jeg at jeg ikke måtte strekke strikken for langt. Så denne helgen måtte jeg ta meg ordentlig fri, få unna klesvask og komme meg på trening. Veldig deilig!

Jeg har jobbet med prosjekter for Clarins og Versace som tok litt ekstra tid. Begge var video og det tar alltid mer tid og arbeid enn det man tror. Dere vil kanskje se et lite glimt av meg på TV3 og TVNorge i en reklame for Clarins. Det er så gøy! Gleder meg til å vise dere det jeg laget for Versace i morgen. Det er to kunder som det er så gøy å få jobbe med.

Nå har jeg endelig mer tid til blogg og YouTube fremover. Jeg har flere videoer planlagt og jeg gleder meg til å sette i gang. Den nye iMacen min har kommet så nå vil videoredigeringen bli mye mer effektiv. Jeg ble ferdig med detoxen i dag og jeg har filmet litt underveis i prosessen så jeg tenkte å lage en video til YouTube. Så er har jeg noen skjønnhetstemaer på planen.

Jeg er så glad for de fine høstdagene vi har hatt i Bergen denne helgen. Det var så godt å se solen igjen <3

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *