UNDER

Annonse i samarbeid med MyMuse

Å oppdatere undertøysgarderoben er skikkelig hverdagsluksus. Selv om vi skal snart pakke oss inn i masse klær så synes jeg det er deilig å føle meg fin innerst til ytterst. Jeg føler meg alltid mye finere med lekkert undertøy.

Det som alltid er en utfordring er å finne riktig størrelse. MyMuse har et stort utvalg av størrelser og jeg elsker at jeg kan bruke et filter for å finne frem til alle BH-ene i min størrelse i nettbutikken. Da finner jeg akkurat det jeg er ute etter og slipper å bruke lang tid på å lete.

MyMuse har fått inn så mye fint undertøy denne høsten! Jeg elsker blondeBH-er og disse er så flatterende på. De gir et naturlig løft som er veldig pent. Du finner denne beige blondeBHen her.

Denne hvite BH-en er så fin å ha under en litt transparent topp. Da synes litt av de enkle detaljene gjennom. Så fint! BH-en gir også et litt ekstra løft til bysten. Du finner den her.

Alle BHene jeg har valgt kan strammes så mye jeg vil over skuldrene. Jeg sliter med at stroppene kan bli for lange hvis de bare kan strammes litt bak på ryggen. Disse kan strammes sånn at BH-en sitter perfekt.

Et lite tips når du er ute etter en ny BH er å gå for den som passer perfekt på det ytterste hakket over ryggen. Etter hvert som den blir mye brukt vil den gi litt etter og du kan stramme den inn ett hakk. Du finner den blå blondeBHen her.

Bruk rabattkoden min EMILIE20 for 20% på ordinære varer. Håper du finner deg noe nytt til undertøysgarderoben<3

8 comments

    • Hei Asreis! Beklager sent svar. Jeg elsker La Mer sin klassiske ansiktskrem, men den er jo veldig dyr. Den har jeg brukt om natten når huden min har vært veldig tørr og jeg våkner med babymyk hud. Jeg liker generelt fete kremer, spesielt om natten. Om det passer din hud er dessverre vanskelig for meg å si. For noen blir det for tett og de kan oppleve kviseutbrudd. Et rimeligere alternativ er Weleda sin rene mandelolje og deres Skin Food. Disse produktene gir også masse fukt til en tørr hud. Jeg elsker også Dermaceutic K Ceutic som dagkrem på vinterhalvåret. Den gir masse fukt og beskytter huden. Ellers er det viktig å ha en god rens og peelingrutine slik at hudpleieproduktene dine kan trekke godt nok inn i huden. Håper det var litt til hjelp <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *