DETOX UPDATE

Jeg er nå halvveis inn i detoxen min. I to uker har jeg kun spist rå frukt og grønnsaker. Jeg har spist meg mett hver dag og har hatt masse energi. Dagen starter med en sellerijuice, så lager jeg en dobbel porsjon smoothie med frukt og bær som er frokost og formiddagsmat. Lunsj er en stor salat med verdens beste dressing. Basen er alltid spinat, hjertesalat og agurk. Så varierer jeg med frukt som pære, eple, mango og diverse bær. Til middag er det en spinatsuppe som jeg lager i blenderen med appelsin, tomater, hvitløk, selleri og spinat. Gjennom dagen kan jeg spise det jeg vil av grønnsaker, frukt og for litt ekstra kos er dadler favoritten.

Jeg hadde en dag uten sellerijuicen min på morgenen og det gjorde en kjempestor forskjell. Det kan være en tilfeldighet men jeg var både trøttere og mer fysen enn de andre dagene.

De to siste dagene har jeg derimot merket at jeg er litt lei. Det kan være det triste høstværet som påvirker meg for jeg savner skikkelig et godt varmt måltid. Nå er det under to uker igjen og jeg motivert til å holde ut! Det er mye jobb som kommer til å ta opp denne uken og helgen så det blir litt ekstra planlegging for å få det hele til å gå rundt. Puh!

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *