DILLA PÅ BLÅTT

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg har testet brynslaminering for første gang i dag og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Så langt ser det veldig bra ut men jeg må vente til i morgen for å se hvordan det blir 100%. Akkurat nå kan jeg ikke få noe vann på de 24 timer etter behandlingen.


Men det jeg egentlig ville ta opp var min nyfunnet kjærlighet til blått. Jeg har alltid vært glad i blå jeans men det er sjeldent jeg går for blått på andre plagg. Jeg har alltid tenkt at varmere farger eller jordtoner er bedre for meg. Da jeg fant denne kjolen på Zara i sommer tenkte jeg ikke så mye over fargen, det var mer fasongen jeg falt for da jeg klikket den hjem. Nå har fargen derimot blitt en favoritt og jeg er på utkikk etter flere plagg.

Denne kjolen fra Zara er dessverre utsolgt <3

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *