ANTI-AGE FOR LEPPENE

Jeg er helt avhengig av leppepomade og Total Lip Treatment fra Sensai er det beste jeg har testet. Jeg bruker den som et leppeserum om natten for å få best mulig effekt av det dyrebare produktet. Dagen etter er leppene myke og gjennomfuktet, og jeg har ikke like mye bruk for leppepomade gjennom dagen.

Total Lip Treatment stimulerer kollagensyntesen og inneholder antiage ingredienser som forebygger linjer på sikt. Produktet er veldig dyrt og helt klart en luksusvare, men se på det som en anti-age krem for leppene. Den er også veldig drøy i bruk siden man bare påfør den èn gang om dagen.

2 comments

  • yes! totally agree, i love that product too! i confess when i have truly dry skin days, i put this lip treatment and it really helps when no other face cream does! truly recommend! a little goes a long way so it will last for a veeeery while! good day! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *