BEVAR SOMMERGLØDEN

Et produkt som er genialt å ha i sminkepungen er en god flytende bronzer. Jeg synes den gir et mer naturlig resultatet enn solpudder men den er også veldig god å blande inn i foundation. På sommerhalvåret så er det mange favorittfoundations som jeg må legge bort fordi fargen blir feil. Da er det veldig greit å blande inn en bronzer så fargen passer. Når du blander de sammen vil også dekkevnen til foundation bli mindre og resultatet mer naturlig, noe som er veldig fint når man har litt glød etter sommeren. Det kommer selvfølgelig an på bronzeren men de fleste har ikke like mye dekk som en foundation.

Jeg har brukt Sensai sin Bronzing Gel veldig mye i det siste. Den er SÅ fin og naturlig på huden. Jeg blander den inn med for eksempel IT Cosmetics sin CC-cream. Den mørkeste jeg har er i Medium og den er litt for lys for meg akkurat nå. CC-kremen kan noen ganger føles litt for tung, men sammen med geleen blir teksturen lettere og huden synes litt igjennom. Jeg har rett og slett funnet min favorittbase akkurat nå med disse to.

Sensai sin Bronzing Gel er også veldig fin å bruke helt alene på huden også hvis du bare er ute etter litt ekstra glød med minimalt dekk. Jeg ville uansett kjøpt en flytende bronzer uten shimmer, da har du full kontroll over hvor du vil glitre.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *