HELGEN

Annonse | innlegget inneholder annonselenker


Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Jeg har jobbet en del men tatt det i et rolig tempo. Det føler jeg er det beste når man går på detox. Første helg uten snop, chips og ingefærøl var litt utfordrende men det gikk!

Denne helgen har også gått til litt online shopping. Jeg klarte å knuse Hollywood Flawless Filter fra Charlotte Tilbury i baderomsgulvet før sommeren og jeg endelig fikk jeg kjøpt meg en ny. Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg kjøper CB og det er på Net-a-Porter. Det finnes mange nettbutikker som har CB og sender til Norge, men det som er så greit med Net-a-Porter er at du betaler toll og moms når du kjøper produktet. Dermed slipper du de ekstra kjipe fortollingsavgiftene.

Jeg kom også over Gucci sine nye skjønnhetsprodukter og klikket hjem et solpudder og en leppestift. Det ser helt nydelig ut og jeg gleder meg sånn til å teste det ut!

Antrekk

Genser fra Holzweiler
Veske fra Sandro

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *