SUNN OG DIGG SALATDRESSING

Jeg er fem dager inn i en fire ukers detox og det går overraskende bra. Det er en plantebasert detox som består av rå frukt, bær og grønnsaker. En oppskrift fra denne detoxen er så god at jeg bare må dele den med dere! Det er en sunn og kremete salatdressing full av smak. Perfekt hvis du vil ha et sunnere, laktosefritt alternativ til tradisjonell dressing, og jeg personlig synes den smaker enda bedre.

Kremete avokadodressing
1/2 avokado
2 appelsiner
En håndfull koriander
En bit rå ingefær
1 kløft hvitløk

Kjør alt i en blender til den får en glatt og kremete konsistens. Jeg liker å smake litt til med lime eller sitron. Jeg lager dobbel porsjon så jeg har til neste dag. Hvis du ikke er så glad i hvitløk kan du fint droppe den, bare pass på å ha i ingefær

I dag hadde jeg den over en salat med spinat, agurk, pærer, bjørnebær og spirer. Så godt!

2 comments

  • Hei Emilie,

    Har lyst å prøve denne detoxen men lurer på hvordan den påvirket magen din? Jeg sliter selv mye med mageplager når jeg spiser melkeprodukter ++, men kan også merke det på diverse frukt.

    • Hei Thea <3 Jeg kommer snart med en youtube-video hvor jeg forklarer litt mer i dybden. Jeg har også alltid hatt mageplager ved meieri, gluten og enkelte frukt+grønnsaker. Man lærer litt om matkombinasjoner som er ugunstige for fordøyelsen men det er ikke mye, spesielt ikke på detox. Det eneste jeg hold meg unna var druer, for der ble jeg veldig oppblåst. Alt annet gikk fint<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *