SUNN OG DIGG SALATDRESSING

Jeg er fem dager inn i en fire ukers detox og det går overraskende bra. Det er en plantebasert detox som består av rå frukt, bær og grønnsaker. En oppskrift fra denne detoxen er så god at jeg bare må dele den med dere! Det er en sunn og kremete salatdressing full av smak. Perfekt hvis du vil ha et sunnere, laktosefritt alternativ til tradisjonell dressing, og jeg personlig synes den smaker enda bedre.

Kremete avokadodressing
1/2 avokado
2 appelsiner
En håndfull koriander
En bit rå ingefær
1 kløft hvitløk

Kjør alt i en blender til den får en glatt og kremete konsistens. Jeg liker å smake litt til med lime eller sitron. Jeg lager dobbel porsjon så jeg har til neste dag. Hvis du ikke er så glad i hvitløk kan du fint droppe den, bare pass på å ha i ingefær

I dag hadde jeg den over en salat med spinat, agurk, pærer, bjørnebær og spirer. Så godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.