NYTT I GARDEROBEN

Annonse | innlegget inneholder annonselenkerJeg har fått to nye favoritter i garderoben. Denne hvite blusen i en deilig silkemiks er så fin. Passer til mye i garderoben og er så myk mot huden. Den kommer til å bli mye brukt i høst. Jeg elsker alt som er drapert og falt veldig for dette skjørtet. Jeg kjøpte det også i sort! Du finner det her. Jeg kjøpte toppen som var i samme stil, og sammen blir det nesten til en kjole. Så fin!

Høsten har kommet til Bergen for fullt! Skikkelig stormvær. Det er litt koselig også <3

2 comments

  • Ser at h&m fortsatt har denne blusen inne og jeg har veldig lyst å kjøpe den, men hvilken størrelse har du i den? Vil du si den er normal i størrelsen eller ville du gått for en størrelse mindre? <3

    • Hei Kristina 🙂 Jeg vil si den er stor i størrelsen men den skal jo være romslig for at draperingen blir finest. Så det kommer rett og slett an på hvordan du vil at den skal sitte på 🙂 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *