DRØMMEBADET


De to siste dagene i Trondheim bodde vi på Britannia Hotell. Det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg var forberedt på at hotellet skulle være fint men det var over all forventning. Hotellet er nydelig og har alle fasiliteter du kan ønske deg. Spa, treningsrom, vinbar, restauranter, god frokost. Alt var gjennomført til fingerspissene, fra service til gode hotellputer. Og servicen var virkelig helt fantastisk. All ære til Britannia, de har klart å skape en fantstisk atmosfære i nydelige omgivelser.Rommet vårt hadde et nydelig marmorbad og en deilig hotellseng. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så fin hotellopplevelse. Frokosten i Palmehaven var også helt fantastisk. Det var en à la carte meny hvor vi kunne velge mellom alt fra smoothie bowl, avokado sandwich til eggs benedict. Det var også en betjent frokostbuffet med alt man kunne ønske seg.
Jeg går tom for superlativer når jeg vil beskrive oppholdet. Britannia ga en storbyfølelse og jeg har lyst til å reise tilbake bare for en weekendtur i deilige omgivelser. Anbefales på det varmeste.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *